Magyar Mentőmotor Alapítvány

A mentőmotorosok honlapja

Új kezdeményezést indítottunk útjára, amelynek célja a magyarországi mentőmotorok működési feltételeinek biztosítása. Ennél pontosabban: egy új defibrillátor/monitor/pacemaker egységet szeretnénk vásárolni, amely felszerelésünk legdrágább része. Ehhez a Ti segítségeteket kérjük, hiszen – mint már annyiszor – nélkületek ez nem lenne lehetséges! Ennek az eszköznek a beszerzési ára közel 6 millió forint, így nagyon sok “apróra” van szükség ahhoz, hogy a sok telefonhívás nyomán ez a szó szoros értelmében életmentő eszköz rákerülhessen motorunkra. A programunkról részletesen az http://m.adhatvonal.huoldalon tájékozódhatsz.
Az adományvonal hívásával bruttó 250 Ft-tal támogatod a defibrillátor megvásárlását. Kérünk, hogy segíts abban, hogy kampányunk minél több emberhez eljusson.
Hívd a 13600 Adhat Vonalat és tárcsázd a 25-ös kódot! Ugyanilyen módon SMS-t is küldhetsz. A 13600 Adhat Vonalra küldd el alapítványunk kódját: 25 (Fontos! Más karakter ne szerepeljen az üzenetben!)

A programot a NIOK Alapítvány koordinálja, működtetését négy nagy hazai telekommunikációs szolgáltató, az Invitel, a Magyar Telekom, a Telenor Magyarország és a Vodafone Magyarország összefogása teszi lehetővé.

Egy HÍVÁS = sok ÉLET!

Telefonálj vagy küldj SMS-t, ilyen egyszerűen menthetsz Életet!

Adhat Vonal 13600/25

Hozzászólok

*