Sziasztok!

Sokan érdeklődtetek már a Mentőmotoros Nap programjáról, továbbá hogy mikor is indul a regisztráció? Nos, összeállt a végleges útvonal (elérhető ITT és ITT), a helyszínek és a program, úgyhogy ezennel elindítjuk a regisztrációt is, indulhat a jelentkezés!
Kérünk Benneteket, hogy aki részt szeretne venni, mielőbb regisztráljon az eseményre az oldal alján található regisztrációs felületen, mert viszonylag pontos létszámadatra lesz szükségünk az étkezés terén! Az idei Napon is egy lazább, kötetlenebb programra számíthattok, rövidebb túrával és reméljük, hogy a mainál kicsit hűvösebb motoros idővel!

Rövid programismertető: augusztus 12-én reggel 8 órától lesz gyülekező Budapesten a Hősök terén. Innen 9 órakor veszi kezdetét a motoros túra, melynek teljes útvonalán az idén is az ORFK motoros rendőrei és motoros polgárőrök segítenek a közlekedés zavartalan biztosításában. Az idén egy “tó túrára” gondoltunk, mindkét tervezett megállóhelyünk 1-1 kiemelkedő szépségű tó. Elsőként megállunk egy rövid pihenőre Galgahévízen a Bika-tónál, ahol az Önkormányzat frissítővel lát el minden motorost. Itt egy sétát követően továbbgurulunk és a következő célpont a Bánki-tó. Miután a merészebbek körbesétálták a tavat, a végcél felé vesszük az irányt. Diósjenőn keresztül egy vadregényes erdei úton át jutunk el Kemencére, ahol a Kőrózsa Panzió házigazdái már várni fognak bennünket az ebéddel az ifjúsági tábor területén. Miután mindenki jóllakott, egy mentési bemutatóra invitálunk benneteket. Előljáróban annyit mondhatunk, hogy egy táborozás közbeni balesetet szimulálnak mentőmotorosaink, ahol az ellátás során segítségükre lesznek további mentőerők is! Hogy kik is? Az legyen meglepetés!

Az idén is értékes és érdekes tombolanyeremények találhatnak gazdára a délután során, érdemes a pihenőhelyeken tombolaszelvényeket vásárolni segítőinktől!
Ne feledkezzetek el a fürdőruháról és törölközőről sem, mivel a túra végeztével mindenki felfrissülhet a helyi medencékben!
A részvételi feltételek hasonlóak az előző évhez. A regisztrációs felületen láthatjátok majd, hogy egy jelképes részvételi díjhoz kötött a túrán való részvétel /1000 Ft/fő/, mely egyrészt fedezi a strand területének használatát, másrészt az egyéb felmerülő költségeket.

Kemencén a Kőrózsa Panzió melletti ifjúsági táborban egy meleg étkezés biztosított a résztvevőknek 14:00-tól. Az ebéd egy finom palócleves és egy rétes, mely mindenki számára ingyenes, de a tavalyi évekhez hasonlóan a becsületkasszába dobott összeggel belátásotok szerint támogathatjátok a rendezvény sikeres lebonyolítását.
Aki szeretne a túra után megszállni, a Panziótól 300 méterre lévő ifjúsági tábor faházaiban arra is van lehetőség, viszont kérjük, hogy ezt mindenki egyénileg intézze: www.kisvasut.hu

Értesítés – REGISZTRÁCIÓ LEZÁRÁSA

A Mentőmotoros Nap regisztrációját ma, azaz augusztus 10-én 15 órákor lezártuk a rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében. Köszönjük megértéseteket!
Nagyon várunk mindenkit szombat reggel 8-tól a Hősök terén!

Hozzászólok