Tegnap délután a szigetszentmiklósi motort az M0-ás M5 csomóponthoz riasztották, ahol egy utánfutós furgon karambolozott egy teherautóval. A helyszínen a mentőmotoros az erzsébeti rohamkocsival közösen kezdte meg a beszorult sérült ellátását. A férfi lábaira rányomódott a kormányoszlop, ezért kiszabadítása kis időbe telt a tűzoltóknak. A biztonságos kimentés érdekében a sérült a kivágás előtt oxigént és kábító fájdalomcsillapítót kapott. Miután a tűzoltók kimentették, az első vizsgálat azt mutatta, hogy csak a lábszára sérült meg, de ennek ellenére bajtársaink medence rögzítést és teljes test rögzítést alkalmaztak a betegnél. Ellátást követően a férfit az erzsébeti rohamkocsi szállította kórházba.

20171011 Karambol az M0-on 1 20171011 Karambol az M0-on 2 20171011 Karambol az M0-on 3 20171011 Karambol az M0-on 4

Fotó: Magyar Mentőmotor Alapítvány

Ti is segíthetitek munkánkat: alapítványunk Adhat vonalának hívásával 250 forinttal támogatod a sikeres mentéseket! Hívd mobiltelefonról a 13600 számot és válaszd a 25-ös kódot! Köszönjük!
Ugyanezt sms-ben is megteheted. A 13600 számra küldd el üzenetként a 25-ös kódot (fontos: más karakter ne szerepeljen az üzenetben!)
Köszönjük mindenkinek!