Október végével lezárult az idei mentőmotoros szezon! A nappalok egyre hidegebbek és rövidebbek, így mentőmotorjaink is a garázsba kerültek. 2017-ben a járműveink több mint 1000 riasztáson vettek részt, melyek között igen sok emlékezetes mentés is volt. Sok baleset, több sikeres újraélesztés is színesítette az idei palettát, aki követi Alapítványunk FB oldalát, az láthatja: nem tétlenkedtünk :) Szerencsére a sok ezer megkülönböztető jelzéssel végighajtott kilométer balesetmentesen telt, így valóban elégedetten nézhetünk vissza az elmúlt hónapokra.
Köszönjük azoknak, akik hozzájárultak, hogy az idén is jelen lehessünk az utakon és sok emberhez eljussanak robogóink, motorjaink!

A szezon vége egy új időszak kezdete is minden évben: gőzerővel megkezdődik a készülés az őszi továbbképzésünkre, ahol a szakmaiság mellett a csapatépítés is jelentős szerepet kap. Emellett motorjaink és robogóink felkészítése is kezdetét veszi a következő szezonra: teljes szervíz, gumicsere, alapos átvizsgálás. Ilyenkor határozzuk meg a tavaszi képzéseink szakmai témáit, ill. elkezdjük szervezni a téli vezetéstechnikai tréningjeinket is.

Egyik mentőmotorosunk készített egy kis évadzáró videót, szeretettel ajánljuk Mindenkinek!  Ő az a bajtársunk, aki a mentőmotoros szezon elején saját motorjával balesetet szenvedett, begipszelt lábbal feküdt hetekig, de belül küzdött és októberben már újra a mentőmotoron várta a riasztásokat! Balázs, üdv. újra a Csapatban!