Hétvégén tartotta Szolgálatunk szokásos őszi továbbképzését, ami igen eseménydúsan telt.

Motorosaink előadásokat hallgathattak a gyermekbántalmazás sürgősségi vonatkozásairól és jogi hátteréről, egy újonnan bevezetésre kerülő oxigenizációs lehetőségről és elemezésre került az idei év is!
Az eseményen részt vett az Országos Mentőszolgálat felsővezetése is, ahol online fordulhattak kérdéseikkel a Főigazgató Bajtárshoz mentőmotorosaink, illetve a további résztvevő vezető Bajtársakkal lehetőség nyílt megbeszélni a kérdéses területeket. Összefoglalva a tapasztalatokat: az OMSz új vezetésével jó mederben folynak az egyeztetések a jövő évi szezonról. Ha terveink és elképzeléseink teljesülnek, minden eddiginél több motor fog szolgálatot teljesíteni a fővárosban és környékén! Jelenleg gőzerővel folyik a közös koncepció kidolgozása, mely a kezdetek óta először teljes terjedelmében fogja felölelni a motoros mentést. A szakmai és operatív kérdések megoldásán túl több új motor beszerzését és rendszerbe állítását is tervezzük, így a műszaki kérdések is előtérbe kerülnek.
A komoly munkával telt délelőttök és délutánok után sor került a csapatépítő programokra is. Jó hangulatban teltek az esték, kollégáink kihasználták a gödi Aphrodite Hotel által kínált valamennyi lehetőséget!
A továbbképzésen – hagyományainkhoz híven – megrendezésre került az év végi “kösziparti”. Ilyenkor kerül átadásra az “Év Mentőmotorosa” díj is, amely amellett, hogy alapítványunk jóvoltából jelentős pénzjutalommal is jár, komoly szakmai és erkölcsi elismerés is! Az a motorosunk kapja, aki a – többiek szavazata alapján – a legtöbbet tette a motoros mentésért, mind szakmailag, mind emberileg. Az idén Harangozó Roland kapta a “Díj”-at. Gratulálunk és köszönjük egész évi fáradtságot nem ismerő munkáját!

IMG_4662 IMG_4658 IMG_4654 IMG_4613