Már nincs olyan messze az idei mentőmotoros szezon kezdete, motorosaink már melegítik a gumikat! Ahhoz, hogy a szezon első napjától a lehető legmagasabb szinten tudjunk motorozni, bizony a téli időszakot sem lehet teljesen kihagyni. Február első napjaitól kezdve heti egy alkalommal a Safety Hungary pályáján készültünk. Aki azt gondolja, hogy nem sok újat lehet tanulni, – hiszen minden évben járunk a csarnokba – az óriásit téved! Sajnos mindig szembesülünk azzal az érzéssel, hogy “már megint elfelejtettem motorozni…..” Több az elrontott kanyarív, az “elkottázott” fékút, mint a tökéletesen kivitelezett. Munkánk során az első riasztástól kezdve a lehető legtöbbet kell kihoznunk magunkból, a ránk bízott technikából és a motorból, amin ülünk, így elengedhetetlen, hogy folyamatosan karban tartsuk és frissítsük tudásunkat.

Nézzétek meg Ti is a képzés fotóit! Holnap egy rövid videóval is jelentkezünk 🙂

Továbbra is bizakodva várjuk a jó időt és a mentőmotoros szezon kezdetét! Reméljük, hamarosan már a szezon indulásáról számolhatunk be Nektek!

201802 gyakorló Safety1 201802 gyakorló Safety2 201802 gyakorló Safety3 201802 gyakorló Safety4

201802 gyakorló Safety5 201802 gyakorló Safety6 201802 gyakorló Safety7 201802 gyakorló Safety8