FIGYELEM! Kedves Motorosok! A regisztrációt a rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében holnap, azaz 2018. augusztus 9-én 16:00-kor lezárjuk! Kérjük, hogy aki szeretne résztvenni a Menőmotoros Napon és még nem tette, mielőbb regisztráljon! Köszönjük!

Rengetegen érdeklődtetek a Mentőmotoros Nap útvonaláról, helyszínéről, ami reméljük azt jelenti, hogy legalább annyian leszünk a gyülekezőnél a Hősök terén! 🙂 Mivel ez (már!) az 5. Nap, egy picit jubileumi, ezért szerettük volna, ha egy picit más, ha tényleg egy felejthetetlen élményt ad Nektek! Megmozgattunk eget-földet és lelkes Segítőnkkel az idén is megszerveztük a Napot, egy nem mindennapi helyszínt találva az eseménynek! A végleges útvonalat is közzétesszük a hétvége folyamán, hogy Ti is jobban tudjatok motoros társakat szervezni a túrára.

Viszont ami nagyon fontos! Kérünk Benneteket, hogy aki részt szeretne venni, mielőbb regisztráljon az eseményre, mert viszonylag pontos létszámadatra lesz szükségünk az étkezés terén.

A regisztrációs felület ITT érhető el!

Rövid programismertető: augusztus 11-én reggel 8 órától lesz gyülekező a szokásokhoz híven Budapesten a Hősök terén. Innen 9 órakor veszi kezdetét a motoros túra, melynek a teljes útvonalán “vigyáznak ránk” az idén is az ORFK motoros rendőrei és a motoros polgárőrök.

Most is egy tematikus túrával készülünk. A tervezett pihenőhelyen lesz lehetőség egy kis elmélyülésre a festői szépségű Péliföldszentkereszten, mindenki elsétálhat és felfrissülhet a forrás vizétől és élvezheti a Szaléziak vendégszeretetét. Továbbindulva egy téridő ugrást hajtunk végre és megérkezünk a Vadnyugatra! 🙂 Császáron Henryx City-ben fogunk egy finom ebédet elfogyasztani, mely mindenki számára ingyenes, de a tavalyi évekhez hasonlóan a becsületkasszába dobott összeggel belátásotok szerint támogathatjátok a rendezvény sikeres lebonyolítását. Ebéd után következnek a már jól megszokott programok: a tombola során az idén is rengeteg nagyértékű ajándékot fogunk kisorsolni, mindenképpen érdemes segítőinktől tombolaszelvényeket vásárolni a nap folyamán! És persze az esemény fénypontját a hely szellemének megfelelő mentési bemutató adja ezúttal is. Mint mindig, legyen ez most is meglepetés!

A részvételi feltételek hasonlóak az előző évhez. A regisztrációs felületen láthatjátok majd, hogy egy jelképes részvételi díjhoz kötött a túrán való részvétel /1000 Ft/fő/, mely fedezi a szervezési és egyéb felmerülő költségeket.

Ne felejtsetek el mielőbb regisztrálni, tartsatok velünk Ti is az 5. Mentőmotoros Napon! Motorozzatok Mentőmotorosokkal!