Sziasztok!

Elsősorban szeretnénk megköszönni Nektek, hogy iyen sokan eljöttetek az 5. Mentőmotoros Napra! Másrészt némi magyarázattal is tartozunk, hogy miért csak most jelentkezünk. Ennek több oka is van: az egyik, hogy a Nap után némi pihenésre volt szükségünk, a másik, hogy a pihenés közben a “társszerző” tollat fogó keze gipszbe került és így az irományok elkészülte kis késedelmet szenvedett……  De mostmár itt vagyunk, újból belevetve magunkat a munkába!
Köszönjük a sok érdeklődést és pozitív visszajelzést, mellyel megkerestetek bennünket! Külön köszönettel tartozunk a rendőrmotorosoknak és a motoros polgárőröknek, akik a tőlük megszokott precizitással és professzionalitással kísértek végig bennünket.
A Nap több mint 170 motorral, több mint 250 résztvevővel minden eddigi számot megdöntött. A reggeli rossz idő ellenére is jó volt látni, hogy ilyen sokan érkeztetek a Hősök terére! A túra is remekül sikerült, a felhőbe burkolózó Piliseken keresztül maradandó élményt nyújtott, akárcsak a péliföldszentkereszti pihenő. A túra második fele a “szebbik utakon”  meglepetésektől övezve vezetett a császári Henryx Citybe. Itt a vadnyugati verekedést és a bőséges ebédet követően tettünk egy ugrást “Vissza a Jövőbe” és elmerülhettünk egy vadnyugati mentés történetébe. A Nap befejezéseként végig izgulhattuk a már hagyományosnak számító jótékonysági tombolahúzást, ahol igazán nagyértékű nyereményeket sorsoltunk ki. A perselyben mindent összevetve (regisztrációs díj, támogatói ajándékok, tombola, ebéd becsületkassza) 826.980 Ft gyűlt össze a segítségetekkel!    Ezúton is köszönjük mindenkinek!
Este 6 órára kiürült a City és a “hajót” utolsóként mi hagytuk el. Reméljük, hogy számotokra is emlékezetes maradt az 5. Mentőmotoros Nap! Várunk Benneteket 2019-ben is!

Fotók: egy profi stáb is velünk tartott, köszönjük a munkájukat! A Napon készített fotóik és videóik hamarosan publikussá válnak! Addig is nézzétek meg Posztós Csaba polgárőr remek fotóit, aki idén is erősítette a túrázók csapatát civilben. Köszönjük, hogy a segítségeddel újraélhettük a Nap hangulatát!