Sze-10-2018

5. Mentőmotoros Nap

Sziasztok!

Elsősorban szeretnénk megköszönni Nektek, hogy iyen sokan eljöttetek az 5. Mentőmotoros Napra! Másrészt némi magyarázattal is tartozunk, hogy miért csak most jelentkezünk. Ennek több oka is van: az egyik, hogy a Nap után némi pihenésre volt szükségünk, a másik, hogy a pihenés közben a “társszerző” tollat fogó keze gipszbe került és így az irományok elkészülte kis késedelmet szenvedett……  De mostmár itt vagyunk, újból belevetve magunkat a munkába!
Köszönjük a sok érdeklődést és pozitív visszajelzést, mellyel megkerestetek bennünket! Külön köszönettel tartozunk a rendőrmotorosoknak és a motoros polgárőröknek, akik a tőlük megszokott precizitással és professzionalitással kísértek végig bennünket.
A Nap több mint 170 motorral, több mint 250 résztvevővel minden eddigi számot megdöntött. A reggeli rossz idő ellenére is jó volt látni, hogy ilyen sokan érkeztetek a Hősök terére! A túra is remekül sikerült, a felhőbe burkolózó Piliseken keresztül maradandó élményt nyújtott, akárcsak a péliföldszentkereszti pihenő. A túra második fele a “szebbik utakon”  meglepetésektől övezve vezetett a császári Henryx Citybe. Itt a vadnyugati verekedést és a bőséges ebédet követően tettünk egy ugrást “Vissza a Jövőbe” és elmerülhettünk egy vadnyugati mentés történetébe. A Nap befejezéseként végig izgulhattuk a már hagyományosnak számító jótékonysági tombolahúzást, ahol igazán nagyértékű nyereményeket sorsoltunk ki. A perselyben mindent összevetve (regisztrációs díj, támogatói ajándékok, tombola, ebéd becsületkassza) 826.980 Ft gyűlt össze a segítségetekkel!    Ezúton is köszönjük mindenkinek!
Este 6 órára kiürült a City és a “hajót” utolsóként mi hagytuk el. Reméljük, hogy számotokra is emlékezetes maradt az 5. Mentőmotoros Nap! Várunk Benneteket 2019-ben is!

Fotók: egy profi stáb is velünk tartott, köszönjük a munkájukat! A Napon készített fotóik és videóik hamarosan publikussá válnak! Addig is nézzétek meg Posztós Csaba polgárőr remek fotóit, aki idén is erősítette a túrázók csapatát civilben. Köszönjük, hogy a segítségeddel újraélhettük a Nap hangulatát!