Annak ellenére, hogy a hétvégén beköszöntött az ősz és mostmár a motoron is jobban fel kell öltöznünk, a szívünkben még mindig él az 5. Mentőmotoros Nap hangulata, ami bár kis esővel indult, mégis nagyszerű idővel és sok-sok remek pillanattal folytatódott.

Már-már tervezzük a 6. Napot, de még így az eseményt követően szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjunk mindenkinek a szervezés során nyújtott segítségéért, hiszen nélkületek nem valósulhatott volna meg az 5. Mentőmotoros Nap!

A regisztrációs felületet idén is a webgalamb szoftver segítségével hoztuk létre, melyet tulajdonosai díjmentesen biztosítottak a Magyar Mentőmotor Alapítványnak.
A cég nagylelkű támogatását ezúton is köszönjük!

Két fő Segítőnk volt a szervezési munkákban Nagy-Kuglicz Kata és Mihályi Melánia! Kata még a pólók elkészítéséhez is hozzájárult, Mia révén pedig egyik tombolanyertes motorostársunk egy Harley nyergében ülve élvezhette hazánk gyönyörű tájait, továbbá egy másik résztvevő motoros a fődíj nyújtotta lehetőségeket. Hatalmas köszönet Nekik!

A szaléziaknak köszönhetően pihenhettünk egyet a túra közben Péliföldszentkereszten, “elzarándokolhattunk” a forráshoz és lehetőségünk volt a tavat is körbesétálni. Igazi feltöltődést jelentett, köszönjük!

A túrát követően a Mentőmotoros Nap helyszínét idén Császáron a Henryx City biztosította. Köszönjük a vendégszeretetüket és a finom ebédet!

A rendőrmotorosokat és az útvonalbiztosítókat is köszönet illeti, hogy már 5. alkalommal kísértek minket végig a túrán. Sajnos kisebb baleset történt még a Nap elején, de a Motor Angel motormentés most is segítségünkre volt. Köszönjük, hogy az idén is felajánlották szolgálatukat!

Ezen túl köszönjük minden Támogatónknak, aki valamilyen formában hozzájárult a Mentőmotoros Nap sikeres lebonyolításához!

A tombolanyeremények felajánlóinak is szeretnénk megköszönni a segítségét! Az FB oldalunkon külön-külön is megemlítjük őket és következő híreinkben erről adunk tudósítást, hiszen többen már évek óta támogatják valamilyen formában a mentőmotorok működését.

Végezetül ne feledjétek: 2019. augusztus 10-én 6. Mentőmotoros Nap! Várunk benneteket jövőre is!