Alapítványunk részére is megérkeztek az adó 1% felajánlások. Az idén is hatalmas összeg, mindösszesen 10.665.362 Ft gyűlt össze a segítségetekkel! Köszönjük mindenkinek, aki ezen keresztül támogatja a speciális egészségügyi felszerelések, a védőruházatok megvásárlását, mentőmotorosaink képzését, a mentőmotorok működését!
Alapítványunk legnagyobb bevételét a magánszemélyek által felajánlott adó 1%-ok jelentik, ezáltal biztosított a motoros mentés fejlesztése, a mentőmotorjainkon szolgálatot teljesítő szakápolók, orvosok, mentőtisztek kimagasló szakképzése, a speciális mentéstechnikai eszközök megléte például egy égési sérülés, végtagrögzítés, egy életveszélyt okozó, nagyfokú vérzés, vagy légútbiztosítás esetén. Ez teszi lehetővé, hogy mentőmotorosaink minél nagyobb biztonságban érhessenek a rosszullétek, balesetek helyszínére, hiszen Nektek köszönhető a mentőmotorok megfelelő fény- és hangjelzéssel történő felszerelése, fényvisszaverő matricázása, a bukósisakok, motoros védőruházat megvásárlása, a vezetéstechnikai képzéseken történő részvétel új motorosaink számára. Az idei évben közel kétezer felajánló segítette ilyen módon munkánkat. Köszönjük a bizalmat minden Támogatónknak!

Kérjük, hogy 2019-ben is gondoljatok a Magyar Mentőmotor Alapítványra a személyi jövedelemadótok 1%-ának felajánlásakor és segítsétek a sikeres mentésetek! Mentsünk együtt életet!

Adószámunk: 18019807-1-13