A 2019-es év fontos dátum a hazai motorozás életében: amellett, hogy Alapítványunk idén ünnepli 10. születésnapját, az egyik legnagyobb motoros és zenei fesztivál, az Open Road Fest is jubilál idén: ez a 20. alkalom, hogy megnyílnak az alsóörsi Pelso Camping kapui a motorosok és zenerajongók előtt.

A 2017-es együttműködést folytatva a fesztivál szervezői idén is jótékony céljuknak választották a Magyar Mentőmotor Alapítvány támogatását. Ennek első lépéseként a jegyvásárlás oldalán lehetővé tették pártoló jegyek vásárlását is: aki ilyet választ, máris hozzájárul Alapítványunk működtetéséhez a kiválasztott jegy értékének nagy részével.

Az együttműködés további részleteiként a mentőmotorok is megjelennek majd Alsóörsön, és napközben személyesen is lehetőséget kapnak arra a fesztiválozók, hogy közelebbről megismerjék a Szolgálat tagjainak munkáját és az egyedülálló felszerelést, amivel bajtársaink ezeken a különleges járműveken dolgoznak.

A Magyar Mentőmotor Alapítvány egyébként a közelmúltban vásárolt, szerelt fel és állított szolgálatba egy sürgősségi esetekhez éjszaka és rossz időben is riasztható mentőtiszti kocsit, mely lehetővé teszi a csapattagoknak, hogy egész évben együtt dolgozzanak. Május elsejétől terv szerint elindulnak a mentőmotorok is, az idei szezonkezdést pedig egyszerre könnyíti és nehezíti, hogy a két új flottatag felszereléséhez szükséges forrást is meg kell teremtenie az Alapítványnak. Reméljük, a híresen erős motoros összefogás ebben is segít majd, és június első hetében nem csak a kettős szülinapot ünnepelhetjük a fesztiválon.

Köszönjük előre is minden támogatónknak, hogy hozzájárulnak életmentő munkánk sikeréhez.
Mentsünk együtt életet – Alsóörsön is!