Magyar Mentőmotor Alapítvány

A mentőmotorosok honlapja

Adhat Vonal

Elindult Alapítványunk Adhat Vonala!

 

2017. júliusában új kezdeményezést indítottunk útjára, amelynek célja a magyarországi mentőmotorok működési feltételeinek biztosítása. Ennél pontosabban: egy új defibrillátor/monitor/pacemaker egységet szeretnénk vásárolni, amely felszerelésünk legdrágább része. Ehhez a Ti segítségeteket kérjük, hiszen – mint már annyiszor – nélkületek ez nem lenne lehetséges! Ennek az eszköznek a beszerzési ára közel 6 millió forint, így nagyon sok “apróra” van szükség ahhoz, hogy a sok telefonhívás nyomán ez a szó szoros értelmében életmentő eszköz rákerülhessen motorunkra. A programunkról részletesen az adjukossze.hu oldalon tájékozódhatsz.


Az adományvonal hívásával 2018. januárjától bruttó 500 Ft-tal támogatod a defibrillátor megvásárlását. Kérünk, hogy segíts abban, hogy kampányunk minél több emberhez eljusson.


Hívd a 13600 Adhat Vonalat és tárcsázd a 25-ös kód! Ugyanilyen módon SMS-t is küldhetsz. A 13600 Adhat Vonalra küldd el alapítványunk kódját: 25 (Fontos! Más karakter ne szerepeljen az üzenetben!)

A programot a NIOK Alapítvány koordinálja, működtetését négy nagy hazai telekommunikációs szolgáltató, az Invitel, a Magyar Telekom, a Telenor Magyarország és a Vodafone Magyarország összefogása teszi lehetővé.

13600/25

Egy HÍVÁS = sok ÉLET!

Telefonálj vagy küldj SMS-t, ilyen egyszerűen menthetsz Életet!

 

Beszámolók a támogatás felhasználásáról:

Adhat Vonal beszámoló 2017

Adhat Vonal 13600/25

 

 

Címkék: