Adhat Vonal

2017-ben új kezdeményezést indítottunk útjára, amelynek célja a magyarországi mentőmotorok működési feltételeinek biztosítása. Ennél pontosabban: egy új defibrillátor/monitor/pacemaker egység vásárlását tűztük ki célul, amely felszerelésünk legdrágább része. Ehhez kértük a segítségeteket, hiszen nélkületek ez nem lenne lehetséges! Ennek a szó szoros értelmében életmentő eszköznek a beszerzési ára újonnan közel 6 millió forint.

A 2018. novemberében indított adjukössze kampány során olyan mennyiségű pénzösszeg gyűlt össze a segítségetekkel, melyet kiegészítve sikerült megvásárolnia alapítványunknak egy használt defibrillátor készüléket. Az eszközt a 2019. év márciusában újonnan szolgálatba álló motoros mentőtiszti kocsinkon helyeztük el, amely már számtalan esetben bevetésre is került. Mivel a kitűzött célunkat a kampány segítségével elértük, az adományokkal a mentőmotorjaink mindennapi működését, mentésben való részvételét támogathatjátok.

A programunkról részletesen az adjukossze.hu oldalon tájékozódhatsz.

Az adományvonal hívásával 2018. januárjától bruttó 500 Ft-tal támogathatod a mentőmotorosok életmentő munkáját. Kérünk, hogy segíts abban, hogy kampányunk minél több emberhez eljusson.

Hívd a 13600 Adhat Vonalat és tárcsázd a 25-ös kód! Ugyanilyen módon SMS-t is küldhetsz. A 13600 Adhat Vonalra küldd el alapítványunk kódját: 25 (Fontos! Más karakter ne szerepeljen az üzenetben!)

A programot a NIOK Alapítvány koordinálja, működtetését négy nagy hazai telekommunikációs szolgáltató, az Invitel, a Magyar Telekom, a Telenor Magyarország és a Vodafone Magyarország összefogása teszi lehetővé.

Egy HÍVÁS = sok ÉLET!

Telefonálj vagy küldj SMS-t, ilyen egyszerűen menthetsz Életet!

Beszámolók a támogatás felhasználásáról:

Adhat Vonal beszámoló 2017

Adhat Vonal beszámoló 2018