mentomotoralapitvany

… egy újabb WordPress honlap…

Archive for július, 2011

júl-29-2011

Karambol az M3-on

Ez a nap sajnos bővelkedett balesetekben. A reggeli esemény után délután szintén az M3 autópályára kellett vonulnunk. Egy műszaki hibás autót – lehúzódás közben – ért utol egy kamion. A karambolban megsérült járművet sikerült a pályán tartani, így megelőzni a még komolyabb balesetet. A súlyos sérültet az elsőként kiérkező mentőmotorosunk ellátásban részesítette. A beteget rohamkocsi szállította kórházba.

Ismét súlyos balesethez riasztották gödöllői motorunkat az M3 autópályára. Busz és két személyautó karambolozott, több sérültet jelentettek a helyszínről. A balesetet okozó autó vezetője elaludt, kocsija megpördült és egy másik járműnek, majd egy busznak csapódott.  Szerencsére csak könnyebben sérültek az utasok, őket mentőautó szállította kórházba.

Július 17-én ismét karambolhoz riasztották a gödöllői mentőmotort. Kollégánk a helyszínen egy gyerek sérültet talált, akit az árokban lévő autóból emeltek ki. A kislány a kocsiban gyerekülésben, bekötve utazott, így szerencsére csak könnyebb sérülései voltak. Az aszódi KIM beszállította őt megfigyelésre a Heim Pál Kórházba.

Tovább folytatódik a Szolgálat rossz szériája. Esethez történő vonulás közben július 11-én a tiszaújvárosi mentőmotor is balesetezett. Személyi sérülés itt sem történt, de a motorunk teljesen összetört.